Hörmann Ajtók

Szerző: | dec 21, 2022 | Egyéb kategória, Lakossági | 0 hozzászólás

Alumínium házbejárati ajtó stílusos megjelenéssel és a legjobb hőszigeteléssel

Az Ön bejárati ajtaja legyen különleges. Illeszkedjen a ház stílusához, legyen reprezentatív, és igazolja a  tulajdonos jó ízlését. Egy bejárati ajtónak ugyanakkor magas fokú biztonsági igényeknek kell megfelelni és magas hőszigetelési értékeivel segítenie kell az energia-megtakarításban. A ThermoSafe és ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtók az Ön kívánsága szerinti egyedi kivitelben is rendelhetők.

Minden az alumínium mellett szól!

Az alumíniumajtók sok tekintetben felülmúlják a műanyag vagy faajtókat. Előnyei a következők:

  • magas fokú hőszigetelés
  • magas fokú biztonság
  • Hörmann bejárati ajtók
  • kiváló hangszigetelés
  • nagy stabilitás
  • nincs szükség átfestésre

Az alumíniumajtók évek múltán is úgy néznek ki, mintha újak lennének, és ráadásul a legszélesebb termékpalettát kínálják Önnek műszaki felszereltség és dizájn tekintetében.

ThermoSafe alumínium házbejárati ajtó

Ha Ön a házához kiváló hőszigetelést és magas biztonságot szeretne, akkor a ThermoSafe kivitelünket ajánljuk. A 73 mm vastag ajtólap és az alapkivitelhez adott 5-pontos biztonsági zár révén nemcsak energia takarítható meg, hanem betörés és zaj ellen is védett lesz otthona.

ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtó

Önnek a legfontosabb a kiváló hőszigetelés és a legmagasabb fokú biztonság? Akkor a ThermoCarbon házbejárati ajtó a helyes választás, melynek UD-értéke akár 0,47 W/(m2·K) is lehet. Az ajtólap 100 mm vastag, a szárnyprofil szénszállal erősített. Ezáltal a ThermoCarbon ajtók leginkább a passzív házakhoz ideálisak! A 9 ponton záródó zárnak köszönhetően a ThermoCarbon ajtó biztonság tekintetében a legmagasabb igényeknek is megfelel.

Pontosan olyan ajtó, amilyet szeretne

A Hörmann lehetőséget ad Önnek, hogy pontosan olyan ajtót választhasson, amely otthonához a lehető legjobban illik. Majdnem valamennyi ajtómotívum választható opcionálisan üvegezéssel és egyedi színbevonattal is. Oldalvilágítók és / vagy felülvilágítók szintén kaphatók.

Beltéri ajtók- Minőségi ajtók új építéshez és felújításhoz

A Hörmann az épületek minden helyiségéhez egy kézből kínálja az acélból, acélból/fából, illetve alumíniumból készült ajtókat. A Hörmann beltéri ajtók legfőbb jellemzői, a magas szintű gyártási minőség, sokoldalú kialakítási lehetőségek, és a gazdag színválaszték, továbbá a kedvező ár-érték arány. A mellékelt „Funkciós ajtók intézményi környezethez“ prospektus átfogó ismereteket nyújt a termékprogramról. A „Kapuk és ajtók a lakóházba“ prospektus segíti a helyes ajtóválasztást  biztonságos pincebejárat, a nedves terek vagy hobbiszobák, a gyermek- vagy ifjúsági szobák, a tetőtérbeépítés vagy a garázs és a ház közötti átjárók vásárlása esetén.

Itt töltheti le katalógusunkathörmann_belteri_ajtok!

Több célú ajtók- Erős acélajtók különböző követelményeknek megfelelve

A Hörmann az épületek minden helyiségéhez egy kézből kínálja az acélból, acélból/fából, illetve alumíniumból készült ajtókat. A Hörmann beltéri ajtók legfőbb jellemzői, a magas szintű gyártási minőség, sokoldalú kialakítási lehetőségek, és a gazdag színválaszték, továbbá a kedvező ár-érték arány. A mellékelt „Funkciós ajtók intézményi környezethez“ prospektus átfogó ismereteket nyújt a termékprogramról. A „Kapuk és ajtók a lakóházba“ prospektus segíti a helyes ajtóválasztást  biztonságos pincebejárat, a nedves terek vagy hobbiszobák, a gyermek- vagy ifjúsági szobák, a tetőtérbeépítés vagy a garázs és a ház közötti átjárók vásárlása esetén.

Itt töltheti le katalógusunkathörmann_belteri_ajtok!

Tűz- és füstgátló ajtók

A füst és tűz okozta károknak végzetes, életveszélyes következményei lehetnek. Ezért is van nagy jelentőségük a biztonságos felszereltségű tűz- és füstgátló ajtóknak. Ön bízhat a bevizsgált, és az építési felügyelet által engedélyeztetett Hörmann tűz- és füstgátló ajtókban.

Hanggátló ajtók

A zaj nemcsak a koncentrációs képességet csökkenti, hanem stressz és tartós betegség kiváltója is lehet. Ezért is fontos, hogy a zajt ott fogjuk meg, ahol az keletkezik. A Hörmann hanggátló ajtók, az akár 61 dB-es hanggátlásuk révén, jelentően hozzájárulnak ehhez.

Biztonsági ajtók

Első a biztonság! A Hörmann betörésgátló ajtók már 1999 óta az ENV 1627 – 1630 európai szabványok szerint vannak bevizsgálva és tanúsítva. Az RC 3 ellenállási osztályú és EN 1125 szerinti teljes pánikfunkcióval rendelkező 2-szárnyú biztonsági ajtók biztosítják a vészkijáratokat és megbízhatóan védenek a betöréssel szemben.

Többcélú ajtók

Raktárhoz vagy irodához, bentre vagy kintre, egyedi felszereltséggel vagy anélkül – a Hörmann többcélú ajtó programja a legkülönbözőbb igényeket is kielégíti.

Garázs-mellékajtók- A Berry – és szekciónált kapukkal azonos külső megjelenésben

Szebb a hatás, ha a lakóház összképe harmóniát sugároz. Ezért a Hörmann minden kapuhoz egy vele külsőleg megegyező garázs-mellékajtót kínál. A mellékajtók nagyon hasznosak és praktikusak, ha például kerti eszközöket, vagy biciklit szeretnénk kihozni  a garázsból, anélkül hogy kinyitnánk a kaput. Akkor is hasznos lehet, ha egy másik gépkocsi, -a rövid garázsbehajtó miatt- közvetlenül a kapu elé parkol, és emiatt nem lehet másképp a garázsba bejutni. A mellékelt prospektus átfogó ismereteket nyújt a termékről, de természetesen a Hörmann szakkereskedő is teljes körű  tanácsadással áll rendelkezésre.

 

Katalógusunkat itt töltheti le!

Ez is érdekelhet!

ÚJ gyorsnyitású tolómotorok

Kedves Vásárlóink! Év elején megjelent a LIFE legújabb termékcsaládja, a DEUS gyorsnyitású tolómotorok! A termékről az elmúlt hónapokban rendkívül jó visszajelzéssel vannak ügyfeleink és szerelőink is, ezért júliusban akciós áron vásárolhatják meg DEUS4HS motor...

Hörmann gyorskapuk, redőnykapuk

Gyorskapuk – alapkivitelben FU-vezérléssel A Hörmann gyorskapuk legfontosabb jellemzői a magas anyagminőség és az üzembiztonság. Beépíthetők kül-és beltérben a közlkedési folyamatok optimalizálása, a belső klíma javítása, és az energiatakarékosság érdekében. E széles...

Hörmann Ipari kapuk

A szekcionált kapuk programja egyedülállóan széles A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, így a kapu előtti és mögötti tér szabadon marad. A nyitott kapu elemei, vízszintesen a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött, vagy a...

Hörmann Kapumozgatók

Garázskapu meghajtások Élvezze otthona kényelmét és biztonságát Senki nem szívesen száll ki az autóból szélben és viharban vagy az éjszaka...

Hörmann Garázskapuk

  Szekcionált garázskapu – Az Ön egyedi igényeinek is megfelelő Hörmann márkaminőségben Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a  garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes áthajtóút szabaddá...

Hörmann Ipari megoldások

A szekcionált kapuk programja egyedülállóan széles A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, így a kapu előtti és mögötti tér szabadon marad. A nyitott kapu elemei, vízszintesen a födém alatt, függőlegesen a nyílás fölött, vagy a tetőt követő helyzetben állnak. A...
Systematica