Telefon:
+36 52 535 800
+36 20 437 4544

Cím:
Debrcen, Csap u. 47​

Systematica - hormann kapumozgatok

Hörmann Kapumozgatók

Share your love

Élvezze otthona kényelmét és biztonságát

Senki nem szívesen száll ki az autóból szélben és viharban vagy az éjszaka közepén,  hogy a garázst kinyissa. A Hörmann kapumeghajtásokkal Önnek mindig “szabad útja” lesz, hiszen a garázskaput és az udvari kaput gyorsan, kényelmesen és biztonságosan nyithatja, kéziadóval, az autóból.

A kényelmes és gyors SupraMatic, a kedvező árú ProMatic és a tápellátás nélküli garázsoknál a ProMatic Akku meghajtással a Hörmann innovatív meghajtástechnikát kínál.

Itt tudja letölteni katalógusunkat!

Udvari kapu-meghajtások

Magas fokú kényelem és meggyőző biztonság

Csak egy rádiós távirányítással vezérelhető meghajtással lesz bejárati kapuja valóban komfortos. Természetesen nem lehet ez akármilyen meghajtás, hanem egy minőségi termék, amelyre minden nap számíthat. Használhatja új bejárati kapuhoz vagy a már meglévő szárnyas- vagy tolókapuhoz.

Itt tudja letölteni katalógusunkat!

PortaMatic ajtómeghajtás

Az akadálymentes és kényelmes otthonért

A Hörmann PortaMatic ajtónyitóval egyszerűen, kéziadó vagy nyomógomb segítségével, automata módon nyithatja és csukhatja a fa és acél beltéri ajtókat. Ha Ön mozgáskorlátozott vagy egyszerűen több kényelemre vágyik – ez a technika könnyebbé teszi a mindennapjait. A ProMatic ajtószárny-meghajtás alkalmas mind magán, mind nyilvános területre telepített ajtókhoz ráadásul számos figyelemre méltó funkciója és beállítási lehetősége mellett az áramfogyasztása is minimális. A PortaMatic ezen kívül akár 25%-kal kedvezőbb árfekvésű mint a hasonló ajtómeghajtások.

Itt tudja letölteni katalógusunkat!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük