Telefon:
+36 52 535 800
+36 20 437 4544

Cím:
Debrcen, Csap u. 47​

hormann-gyorskapu

Hörmann gyorskapuk, redőnykapuk

Share your love
hormann-gyorskapu

Gyorskapuk – alapkivitelben FU-vezérléssel

A Hörmann gyorskapuk legfontosabb jellemzői a magas anyagminőség és az üzembiztonság. Beépíthetők kül-és beltérben a közlkedési folyamatok optimalizálása, a belső klíma javítása, és az energiatakarékosság érdekében.

E széles program magában foglalja a függőlegesen vagy vízszintesen nyíló rugalmas kapulappal rendelkező átlátszó kapukat, akár szekcionált-vagy redőnykapuval kombinálva is, valamint az erőteljes és masszív, könnyen szervizelhető, sík felületű, alumínium profilból gyártott spriálkapukat is.

További információt a mellékelt prospektusban, valamint a beépítési adatokban talál.

Katalógusok és dokumentációk

Hörmann-gyorskapuk

Hörmann-gyorskapuk 2

Érintkezésmentes biztonság

A tokba integrált biztonsági fényrács a kapulap zárási síkját ellenőrzi 2500 mm-es magasságig. További, a kapura rászerelendő installáció ezért fölösleges (pl. záróélvédelem vagy fénysorompó). Profitáljon e magas biztonságból és a különösen könnyen szerelhető és karbantartható gyorskapuból.

Optimalizált üzemi folyamatok

Alapkivitelben hosszú élettartam és nagyfokú gazdaságosság

A szériában adott frekvenciaváltós vezérlés tehermentesíti a teljes kapumechanikát és garantálja a szinte kopásmentes, halk kapufutást. A nagy nyitási és zárási sebességnek köszönhetően a üzemi folyamatok optimalizálhatók, a hőveszteség csökkenthető. A lágy indításnak és fékezésnek köszönhetően ráadásul az egész kapumechanika tehermentesítődik, és így a kapu élettartama a sokszorosára nő.

Tartósan tiszta átláthatóság

Egyenletesen kihabosított acéllamellák

A tűzi horganyzott, PU-keményhab betéttel ellátott duplafalú lamelláknak különösen jó a hőszigetelési értéke. A kapu UD-értéke 1,95 W/ (m²·K)*. A kapukat szériában fehéralumínium (RAL 9006) színben szállítjuk. A külső oldalon feltűnik a finom vonalazású Micrograin felület, a lamellák belső oldala stukkómintás.

* 25 m²-es kapufelületnél

Opcionális üvegezések

A 26 mm-es DURATEC dupla üvegezés a legmagasabb karcállóságot és jó hőszigetelési értékeket biztosít. Az E6 / EV 1 natúrszínű alumíniumosztók tagolják az üvegezést és stabilizálják a köztes elemeket. Kívánságra, a még jobb hőszigetelés érdekében, akár 3-rétegű üvegezés is szállítható.

Hatékony hőszigetelés ÚJ

Megnövelt hőszigetelés ThermoFrame kerettel

Az opcionális ThermoFrame keret elválasztja a tokot a falazattól. A termikus elválasztás, a kiegészítő tömítésekkel együtt, akár 15 %-kal javítja hőszigetelést és optimális korrózióvédelmet nyújt az oldaltokoknak. A ThermoFrame keret egyszerűen és gyorsan szerelhető.

Az alumínium és acél Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok egyszerű szerkezetüknek és kevés alkatrészüknek köszönhetően különösen gazdaságosak.  Ezek a nyílászárók a mindennapi üzemelés során az évek során  nagyon jól beváltak. A redőnykapuk és redőnyrácsok a nyílás fölött alig foglalnak el helyet, hiszen teljes mértékben feltekerednek a szemöldök mögé. A kapu sem oldalt, sem felül  nem vesz el hasznos helyet a csarnokból.

A magasan fokon specializált  Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok gyártása messze meghaladja  a  szokványos szintet, hiszen az egyedi  megoldások kidolgozása  a Hörmann-csapatnál  a mindennapi ügymenet szerves része.

További információkat a mellékelt prospektusban, valamint a beépítési adatokban talál.

Katalógusok és dokumentációk

Hörmann redőnykapuk és redőnyrácsok

Rollmatic redőnyrács

 

Biztonságos és bevált

A kapu kézi nyitása és zárása a húzórugós technikának köszönhetően jelentősen könnyebb.
A legfeljebb 6000 x 4500 mm méretig rendelhető SB és TGT redőnykapuk / redőnyrácsok kis erővel, könnyedén mozgathatók. Az opcionálisan meghajtással felszerelt redőnykapuk / redőnyrácsok esetén a húzórugós technika kíméli a kapu mechanikáját és a meghajtástechnikát.

Nagyfokú biztonság a kapulapra szerelt szenzorok nélkül
 

Alapkivitelben erőhatárolással WA 300 R S4 / WA 300 AR S4 esetén

Ezekkel a meghajtásokkal kombinált SB és TGT redőnykapu / redőnyrács biztonságosan nyitható és zárható. A „Kapu-Nyit” és „Kapu-Zár” irányban is az alaptartozék erőhatárolásnak köszönhetően, a legtöbb kapulap-variáció és mérettartomány esetén, nincs szükség záróélvédelem és behúzásvédelem installálására ahhoz, hogy a kapu teljesítse az MSZ EN 12453 szabvány követelményeit. Ráadásul a kapunak igen kicsi a karbantartási igénye, mert a kapulapon nincsenek szenzorok és gyakran cserélendő spirálkábel sincs.

Gyors, kíméletes és biztonságos kapunyitás
 

S6 kiegészítőcsomag FU meghajtással és vezérléssel

Javítsa az üzemi folyamatokat és csökkentse hőveszteséget a Decotherm kapulappal ellátott DD redőnykapukhoz kapható, FU meghajtásból és vezérlésből álló, opcionális S6 kiegészítőcsomaggal. 
A kapu ennek használata esetén akár 1,1 m/s sebességgel is nyílhat 
– és így majdnem olyan gyors lesz, mint egy gyorskapu. További előnyök: a beépítési méretek, valamint a beszerzési és fenntartási költségek lényegesen alacsonyabbak, mint a gyorskapunál. A lágy indítás és lassított stop funkciónak köszönhetően a kapu a nagy sebesség ellenére is különösen kíméletesen fut – ez tehermentesíti a kapumechanikát és ezáltal meghosszabbítja a kapu élettartamát. Egy a vezetősínbe épített fényrács garantálja a szükséges magas biztonságot, ráadásul megbízható véd a károsodások és a lopás ellen is.

Hasznos részletek a hosszú élettartam érhető el

Hörmann gyors kapuk

 

Átgondolt szerkezet, befutótölcsérrel és viharkapcsokkal

A DD redőnykapu befutótölcsérje hatékonyan csökkenti a kapulap kopását. Ha egyszer szükségessé válna, akkor a befutótölcsér ráadásul egyszerűen kicserélhető. Fejlesztéseink gyakran egyszerre több funkciót is teljesítenek. A redőnykapulapon lévő viharkapcsok pl. óvják kapuját a szélterhelésből adódó károsodásokkal szemben; ráadásul ezek tökéletes betörésgátló egységek, mert a kapuprofil általuk egyszerűen nem húzható ki a megvezetésből.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük